highschooldream.blogg.se

PROM 2014

I helgen var det äntligen dags för prom och jag hade en av de roligaste dagarna sedan jag kom hit! Det var himla häfigt att uppleva och kvällen levde verkligen upp till mina förväntningar! 
 
Förberedelserna inför prom började redan på torsdagen då jag åkte med Hannah och Aly till en nagelsalong för att få manikyr. 
 
På lördag morgon åkte jag till en hårsalong för att fixa mitt hår. Det blev en lockig uppsättning och jag vart väldigt nöjd med resultatet! 
 
Under eftermiddagen hade jag en appointment för pedikyr och jag fixade även mitt smink. Strax innan klockan fyra hämtade Jordon mig och sedan åkte vi hem till Hannah D för att ta kort med en grupp av kompisar och deras dejter. Alla var så himla fina i sina balklänningar!! 
 
Klockan 5 åkte vi vidare till en italiensk restaurang för att äta middag tillsammans med några av Jordons kompisar vilket var himla mysigt, och sedan efter middagen åkte vi till lokalen där prom var. Under kvällen dansade vi och tog massa kort. De hade ett photo booth som man kunde använda och de bjöd på efterrätter, kakor och hade en bar med läsk osv. De anropade även prom king and queen såklart (AHMAHGAAHD am I living in a movie??)! 
 
Efter prom var det dags för "after prom" i skolan. Vi åkte först hem till Danielles (en tjej i min prom group) hus för att byta om, och sedan åkte vi till skolan. Där hade de massa mat och mer efterrätter, och när vi hade ätit klart spelade vi spel, hoppade hoppborg (!?) och pratade med folk. Det var en himla lyckad kväll och jag hade verkligen jätteroligt! Helt klart en utav höjdpunkterna med mitt skolår här! 
 
Här kommer några bilder ifrån dagen, men det kommer troligtvis fler inom kort! 
Jag och Jordon 
Jag och Kristin 
Jenna, Jag och McKenna
Jag och Jenna 
Close-up av min uppsättning
 
 
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback