highschooldream.blogg.se

I'll be poor and fat

I helgen var jag i Emporia, Malmö, och åt min första frozen yogurt. Köpte även lite klädesplagg på Hollister och man kan säga såhär; Det kommer inte bli lätt att hålla i varken pengarna eller figuren under utbytesåret när frozen
yogurt och Hollister finns överallt! Hihi! 
 
My new love
 

Nu är det...

max 169 dagar tills jag åker! Woho!

HAPPY PI-DAY

Detta har egentligen ingenting med mitt utbytesår att göra, men idag är det internationella pi-dagen och det måste ju verkligen uppmärksammas! Enligt mig är detta en mycket bättre dag än både alla hjärtans dag och annat liknande kommersiellt. Så glöm inte fira en av årets bästa dagar! Räkna lite matte, ät lite paj (pie - pi, see what I did there?) och älska att matte är något av det finaste som finns!
Hehe...

Börjar räkna ner

Idag har jag kontaktat min organisation angående avresedatum, och de sa att det första gänget till USA åker den 23 juli. Sedan åker det några varje vecka fram till den 3 september, vilket innebär att det är MAX 174 dagar till jag sitter på ett flygplan påväg mot mitt liv största äventyr (hittills). Får jag dessutom åka det tidigaste datumet är det inte mer än 132 dagar. Det är snart! Knappt ett halvår!

Vart tror ni att jag hamnar?

Jag tror på Arizona, Arkansas eller North Carolina av någon anledning. Vet faktiskt inte varför... Vet som sagt inte vad jag hoppas på, men California eller Florida hade inte varit fel! Tänk om jag hamnar i någon av Sydstaterna... Då kommer jag prata med superdialektalt när jag kommer hem...
Vart tror ni att jag hamnar?

Excited

Idag fick den första som reser med STS (som jag vet om) reda på sin värdfamilj vilket betyder att chansen för att jag ska få reda på min värdfamilj är ganska mycket större än innan! Det visar ju att de har börjat leta på riktigt och att det faktiskt finns familjer som är redo att välja ut sin student! Jag vet att jag egentligen inte borde förvänta mig något besked om värdfamilj innan maj-juni någonting, men jag kan inte hjälpa att jag blev lite extra excited när jag fick reda på att den där tjejen hade fått sin placering! Jag längtar jättemycket tills jag får veta vart jag hamnar! 
I'm going to the U.S!

TBC-test? CHECK!

Nu har jag precis kommit hem efter läkarbesök med TBC-test. Det gick bra fastän jag var ganska spänd och att det gjorde ont, alla dessa sprutor som jag har behövt ta för att få åka till USA har gjort mig van antar jag. 
Jag bokade in en tid för avläsning av resultatet på torsdag, och fram tills dess kan jag inte göra annat än vänta. På bilden nedan ser ni hur det ser ut just nu. Det har inte blivit någon bubbla ännu. 
Det ser kanske inte så mycket ut, men det var värre än vad det ser ut. 

Nervös

Imorgon är det dags för TBC-test och spruträdd som jag är blir jag nervös bara av att tänka på det. För er som inte vet vad det är, så är det ett test för tuberkulos som man måste göra innan man åker till USA. Testet innebär att man sticker in en spruta mellan hudlagren och sprutar in lite vätska så det blir en liten bubbla under huden. Sedan väntar man i några dagar för att sedan se om "bubblan" byter färg eller inte. Om den byter färg så är jag positiv för tuberkulos (jag tror att det är så iallfall) och måste röntga mina lungor. JAG GILLAR INTE SPRUTOR, men utbytesåret kommer så vara värt det. Hoppas jag. Tror jag. Vet jag.