highschooldream.blogg.se

PROM 2014

I helgen var det äntligen dags för prom och jag hade en av de roligaste dagarna sedan jag kom hit! Det var himla häfigt att uppleva och kvällen levde verkligen upp till mina förväntningar! 
 
Förberedelserna inför prom började redan på torsdagen då jag åkte med Hannah och Aly till en nagelsalong för att få manikyr. 
 
På lördag morgon åkte jag till en hårsalong för att fixa mitt hår. Det blev en lockig uppsättning och jag vart väldigt nöjd med resultatet! 
 
Under eftermiddagen hade jag en appointment för pedikyr och jag fixade även mitt smink. Strax innan klockan fyra hämtade Jordon mig och sedan åkte vi hem till Hannah D för att ta kort med en grupp av kompisar och deras dejter. Alla var så himla fina i sina balklänningar!! 
 
Klockan 5 åkte vi vidare till en italiensk restaurang för att äta middag tillsammans med några av Jordons kompisar vilket var himla mysigt, och sedan efter middagen åkte vi till lokalen där prom var. Under kvällen dansade vi och tog massa kort. De hade ett photo booth som man kunde använda och de bjöd på efterrätter, kakor och hade en bar med läsk osv. De anropade även prom king and queen såklart (AHMAHGAAHD am I living in a movie??)! 
 
Efter prom var det dags för "after prom" i skolan. Vi åkte först hem till Danielles (en tjej i min prom group) hus för att byta om, och sedan åkte vi till skolan. Där hade de massa mat och mer efterrätter, och när vi hade ätit klart spelade vi spel, hoppade hoppborg (!?) och pratade med folk. Det var en himla lyckad kväll och jag hade verkligen jätteroligt! Helt klart en utav höjdpunkterna med mitt skolår här! 
 
Här kommer några bilder ifrån dagen, men det kommer troligtvis fler inom kort! 
Jag och Jordon 
Jag och Kristin 
Jenna, Jag och McKenna
Jag och Jenna 
Close-up av min uppsättning
 
 
 

Prom day

Idag är det dags för prom och det ska bli så himla roligt! Jag har precis fixat mitt hår, och har en hel del saker att fixa innan den är dags för fotografering, middag och bal ikväll. I'm so excited!!! 


Fråga

"Hej, följt din blogg ett tag och tycker den är väldigt bra och att det verkar som att du har ett kul år. 
Jag har några frågor då jag blir utbytesstudent i USA till hösten med STS och den första är: Hur gjorde du med mobilen? svenska mobiler funkar väl inte i USA? 
Och den andra är, då jag tycker din bloggdesign är så snygg, hur gjorde du den? är lite efterbliven med teknik... ^.^ 
Skulle bli jätteglad om du kunde svara på frågorna :) Kram, hoppas resten av ditt år blir superbra!! :)"

 

Hejsan haha! Ja jag har det verkligen jättebra här och jag kan bara säga att jag ärhimla glad för din skulle som har möjligheten att åka! Jag hade åkt nästa år med om det var möjligt haha! Vad gäller min mobil så tog jag med mig min svenska iPhone hit til USA. Jag vet inte hur det funkar med andra mobiler, men om du har en iPhone så kan du använda den med ett amerikanskt simkort så länge din telefon är upplåst. Min operatör i Sverige hjälpte mig att låsa upp min mobil så du kan ringa din operatör och fråga hur man gör (jag kommer inte ihåg hur jag gjorde haha). Om din telefon är upplåst är det bara att gå och köpa ett amerikansk simkort  och sedan kan du köpa något liknande kontantkort varje månad. Jag betalar $50 varje månad, och får fri surf, sms och samtal, men det kan variera från stat till stat samt bolag. Du kan även köpa en mobil och sätta upp ett abonnemang, men jag valde att inte göra det eftersom abonnemangen för iPhones var himla dyra och jag inte kände för att saffa en androidtelefon. 

När det kommer till bloggdesignen kan jag tyvärr inte hjälpa dig eftersom min superkompis Ellen designade min blogg åt mig! Hursomhelst vet jag att det finns gratis bloggdesigner online som du lätt kan hitta via google. 

Hoppas ditt utbytesår blir lika bra som mitt! Kram! :) 


Shark disection

På senaste tiden har vi dissekerat olika sorters djur, bland annat sjöstjärnor, kräftor och hajar i min biologisklass. Himla intressant och helt okej, trots att jag har fått både kroppsvätskor och hajorgan i ansiktet, på kläder osv haha! Jag och Tricia hittade två hajbebisar i vår haj vilket var himla coolt så jag tänkte visa dem, haha! Hope you don't mind. 

Här är även en bild på diverse fiskdelar och legobitar(!!!) som vi hittade i våra hajar. Äckligt? Ja, men rätt coolt ändå. 

Promposal


Blev idag frågad till prom av Jordon! Han hade skrivit prom? med Swedish fish på en plansch och bett de andra i vår dansklass i skolan vilda en tunnel från dörren i klassrummet fram till honom. Så himla roligt! Jag ser verkligen fram emot prom, den är endast en vecka bort! Woho!