highschooldream.blogg.se

Catch up

Då jag inte har skrivit på länge tänkte jag göra en liten catch-up över vad som har hänt på senaste tiden. 
Förre helgen kom våren äntligen! Vi hade runt 20-25 plusgrader och sol! För att njuta av det härliga vädret spenderade jag några timmar i parken tillsammans med majoriteten av de från gymnastiklaget! Så himla mysigt och roligt att träffa alla igen! Vi har inte träffats allihop sedan banketten vi hade för ett tag sedan. Vi hade picknick, solade och umgicks rent allmänt! 
Efter picknicken följde jag och Hannah med Jayci för att titta efter balklänning till henne. Jag och Hannah provade också några för skojs skull (vi båda har redan köpt våra klänningar), bland annat den rosa som jag har på bilden här ovan.
 
Denna bilden är från i torsdags då vi hade vår första friidrottstävling på "bortaplan". Det är jag och min track-kompis Briana!
De sista bilderna är från igår (påskafton) då jag voluntärarbetade på en kyrka och hjälpte till med deras "Easter Egg Hunt". Vi fyllde och la ut över 30,000 ägg (!!!!) med godis, och sedan fick barnen som kom dit samla ihop så många som möjligt! Jag hade himla roligt även om jag själv inte letade ägg haha! Önskar att vi hade gjort något liknande i Sverige när jag var liten dock! Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback