highschooldream.blogg.se

Last week

Nu är det inte ens en vecka kvar innan jag åker tillbaka till Sverige och jag vet inte riktigt hur jag känner inför det. Jag är glad att jag ska träffa min familj och mina vänner, men ledsen för att lämna allt här. Jag har i stort sett byggt upp ett andra liv här, och det känns himla konstigt att bara lämna allting och att jag inom en vecka kommer vara tillbaka i mitt gamla rum i min gamla hemstad där allt förmodligen är som det alltid har varit och ingen som jag har umgåtts med de senaste 10månaderna går att få tag på. Saying good bye is always the hardest part...
Bildkälla

Cedar point

Förra torsdagen gjorde jag och några kompisar en road trip up till Cedar Point. Cedar point är ett stort nöjesfält med extrema berg- och dalbanor och jag skrev om det i början av september förra året, om jag inte minns fel, efter att jag hade varit där med Josh och hans vänner. Jag hade mer roligt denna gången då jag inte var lika rädd för åken! Jag har lärt mig att älska berg- och dalbanor haha! Det var jag, Tricia, Cloe, Katie och Maddie som åkte dit och de flesta av oss åkte allting. Det var nästan inga köer alls då det var en torsdag och de flesta fortfarande var i skolan! Vi tog inte jättemånga bilder under dagen då de flesta av oss lämande sin telefon i bilen, men några stycken blev det! 
 
Här nedan är även två videoklipp av de två banorna som Cedar Point är mest känt för. Den första heter Dragster och den varar bara i runt 16sekunder. Oavsett går den hur fort som helst och går i stort sett rakt upp och sedan rakt ner. Den är jättehög och det var den enda som jag inte åkteförsta gången jag åkte till Cedar Point. Hur mina vänner lyckades få mig att åka är fortfarande oklart haha, men det var inte så farligt i efterhand! 
Den andra berg- och dalbanan som Cedar Point är känt för är Millenium Force. Det är en utav världens högsta berg- och dalbanor om jag inte minns fel och den går HUR FORT SOM HELST! Den är utan tvekan min favorit på Cedar point! 
 
Filmerna ger inte riktigt känslan av hur snabbt och högt dessa berg- och dalbanor verkligen går, men ändå. 

Pool Party @ Shannon's!

Förra helgen var det memorial day här i USA och vi hade långhelg! Under dagen åkte jag och Tricia hem till Shannon på pool party! Senare på kvällen hade min amerikanska familj fest för kompisar till dem och då grillade vi och pratade samt satt ute på balkongen större delen av kvällen! Det var runt 70-80 grader hela dagen, så himla härligt! 
 

Last day of school

I tisdags hade jag min sista dag på Jackson High School. Den sista dagen var egentligen på torsdagen, men alla som inte behövde ta finals (mig inkluderat) behövde inte komma till skolan onsdag eller torsdag då de dagarna var "final days". Jag tror att jag och de andra utbytesstudenterna var de enda på hela skolan som var ledsan över att skolåret var slut haha! Skolan gav oss varsin liten prydnadsisbjörn (GO BEARS!) som en liten avskedspresent, hihi. Hur som helst är det ju skönt med sommarlov! Här är lite bilder från sista dagen i skolan:
Jag och Olivia 
Jag och Cameryn haha! 
Jag tillsammans med the dance people fån skolan! 
Jag och Molly...och Matt haha...
Jag och Kevin
 
 

Color Vibe

Lördagen för ett par veckor sedan sprang jag, tillsammans med Josh, Steph och Tricia en "Color run". Det gick till så att man sprang 5km, och utmed "banan" så stod det vluntärer som kasta färg på en. Det var helt klart en roligt upplevelse och det är något som många verkar vilja göra här vilket förvånade mig då jag aldrig ens hade hört om något liknande innan jag kom hit! 
 
Innan vi sprang... 
...och efter vi sprang! 
 
 

Catch up del 2

Helgen efter min födelsedag hade jag och Tricia en liten födelsedagsfest med några utav våra kompisar. Trish fyllde år dagen innan mig så vi tycket att det kunde vara roligt! Vi började kvällen med middag på Olivegarden, en italiensk mysigt resaurang. Sedan åkte vi hem till Katie, hade paketöppning, åt tårta, gick på promenad (haha) och hade bonfire. Jag har över 200 bilder ifrån kvällen, så här kommer ett litet urval: 
 
 

Catch up del 1

Jag har inte skrivit här på länge, men tiden har gått himla snabbt de senaste veckorna och jag har helt enkelt prioriterat annat! De senaste två veckorna har hur som helst varit superbra, och mycket har hänt!
 
Helgen för ett par veckor sedan hade jag bonfire hemma hos Cloe tillsammans med Katie, Tricia och Maddie. Vi gjorde s'mores och eldade upp skolsaker för att fira att skolåret snart var slut! Rebelliskt, I know right. 
 
Veckan efter var det dags för min FÖDELSEDAG! Jag fyllde 18år och hade en i stort sett PERFEKT dag! Jag blev väckt på morgonen utav mina fina kompisar från Sverige då de ringde och sjöng för mig. Även papsen ringde och sa grattis! När jag kom ner för att äta frukost på morgonen hade min amerikanska mamma gjort "Birthday Muffins" till mig, så himla gulligt! I skolan hade jag en ny klänning på mig, jag redovisade min sista uppgift i skolan (ett danssolo koreograferat till en monolog vilken jag för övrigt fick A på) och de sjöng för mig på tre olika lektioner. Efter skolan skypade jag med mamma och syster och de hade även skickat blommor och choklad till mig! Efter det åkte jag och gymmade med Tricia och sedan på kvällen åt vi mat från mitt favorithämtmatställe: Baja Pizza fish. 
Efter middagen åkte vi ut med båten och efter det var det dags för presentöppning och glasstårta! Vi gick även ut och åt kvällen efter på ett Steakhouse, så gott! Jag hade verkligen en helt perfekt dag och jag är så himla glad att jag har så fina människor runt omkring mig! 
Jag och Tricia, som fyllde år dagen innan! 
Blommorna och chokladen som min svenska familj skickade till mig, Tack så himla mycket! Älskar er! 
Min första glasstårta från Dairy Queen. Det var vaniljglass och chokladglass samt ett lager av fudge och chokladkolasås, ehehehe! 
 
 
 
 

Prom round 2

Helgen efter vår prom, gick jag på ännu en prom! Det blev lite sista minuten då jag blev frågad att gå så sent som tisdagen innan, men man tackar ju verkligen inte nej till att gå två gånger! Jag gick tillsammans med en svensk utbytesstudent som går på en skola cirka 20 minuter från Jackson. vi åt middag och tog bilder tilsammans med några av hans vänner och även om jag aldrig hade träffat dem förut (utom Kristoffer, han jag gick med alltså)så hade jag verkligen hur kul som helst! Kanske till och med roligare än vad jag hade på Jacksons prom! 
 
Vi började kvällen hemma hos Kris vän Lawrence. Vi tog bilder och åt jordgubbar, och sedan åkte vi till BRAVO, vilket är en italienskt restaurang. Där hade vi middag, och sedan åkte vi till lokalen där själv balen var. Temat för balen var "Venice Love", så det hade dekorerat med antika pelare, maskeradmasker, italienska bakverk osv. Balen höll på till klockan 11, och efter det åkte vi hem till Brianna, en annan kompis till Kris för efterfest. Var tillbaka hemma runt klockan 2, och jag hade en grymt rolig kväll! Jag är så glad att jag fick uppleva prom två gånger! Waaa! Här är lite bilder från kvällen: