highschooldream.blogg.se

Starbucks

Ännu en av alla de saker jag längtar efter; STARBUCKS. Inte för att jag dricker kaffe, men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite häftigt att äta/dricka något därifrån. Hehe...

Liten uppdatering

Fick ännu ett mejl ifrån STS igår gällande avreselägret som jag har berättat lite om tidigare och de har nu satt både datum, tid och plats! Fick även information om informationsmöte, och är numera anmäld till både lägret och mötet! Det ska bli så himla roligt att träffa och umgås med alla andra utbytesstudenter som sitter i samma sits som jag! Can't wait!

Längtar efter ungefär allt som har med USA att göra


Drygt fem månader till avresa. Vill. Åka. Nu. 

Länkar

Jag har nu länkat ett antal olika utbytesbloggar här på min blogg och ni hittar dem under länkar om ni är intresserade av att läsa! Insåg efter att ha lagt inhälften av bloggarna att jag kanska borde ha skrivit location före namnet så det blir lättare att hitta om ni vill läsa om någon speciell plats, men jag orkade inte byta namn på dem jag redan lagt in så jag hoppas ni klarar er! Jag kanske fixar det någon annan dag! Alla bloggar som jag länkat tillhör utbytesstudenter som åker samtidigt som jag, alltså läsåret 13/14, och eftersom de flesta för tillfället väntar på sin familj så kan det vara så att aktiviteten är låg på en del av dem men det är ändå kul att läsa! Särskilt om man själv också ska åka då man känner igen sig jättemycket i hur de andra känner och allt de skriver om! 
Så read och enjoy! 

New York City

Precis när jag kommer till USA kommer jag vara på en soft landing (typ ett läger med andra utbytisar innan vi åker till våra familjer) i New York och även om jag har vetat det ett tag var det inte förrän nyss som jag insåg att jag FAKTISKT SKA TILL NEW YORK. Hur fantastiskt är inte det på en skala från i till omkullvällt 8(hehe, nördhumor)? Jag ska faktiskt dit! Städernas stad! NEW YORK CITY! WOOOOHOOO!
 

Ett mail närmare USA

 
 
Fick tidigare idag ett mail från STS med en del information, bland annat vad gäller ett avreseläger i slutet av april. Det är ett läger där man träffar och umgås med andra utbytisar som åker med samma organisation samt får massa information om utbytesåret. Jag tror verkligen att det kommer bli jätteroligt (precis som det mesta andra som är kopplat till mitt utbytesår,hehe)! Att träffa andra som känner likadant som jag och bara prata om utbytesåret under hela helgen! Jag tror faktiskt att jag kommer vara ännu mer taggad på att åka när jag har varit på lägret än vad jag är nu. Åh, jag kan fortfarande inte förstå att detta händer mig! 
 

Wii

EN AV MINA KOMPISAR FICK SIN HOST FAMILY IDAG OCH JAG ÄR NÄSTAN LIKA GLAD ÖVER DET SOM HON (om det nu är möjligt). Jag längtar jättemycket till jag får reda på min familj, min skola,stat, stad och så vidare! Allt är så spännande så jag vet nästan inte vad jag ska ta mig till! 

Super Bowl

Idag har och under helgen har i stort sett varenda utbytesblogg jag läser skrivit om Super Bowl, och jag blir så himla taggad på att åka då! Jag är inte särskilt intresserad av sport men det är så roligt att det är en så stor grej och att verkligen alla är engagerade och intresserade. Super Bowl är kanske inte det jag ser mest fram emot under min resa, men det kommer ändå vara väldigt häftigt att få uppleva det! Det blir ju nästan som schoolspirit fast hela landet involveras. Så ballt! 
Något annat som alla skriver om just nu är förberedelserna inför prom, hur de letar klänningar, prom proposals osv och dessutom verkar alla må så bra! Det är verkligen taggande att läsa bloggar av utbytisar för allt verkar så spännande och roligt och man märker hur kul de har när de är iväg. Tänk det; a year of fun! Sen kommer det säkert finns stunder då man mår dåligt, längtar hem och inte alls har särskilt roligt, men i det stora hela kommer det faktiskt vara roligt! ETT HELT ÅR AV ROLIGHETER! Jag kommer le lika stort som en cheerleader nästan hela tiden! TJOHO!