highschooldream.blogg.se

Visumansökan - CHECK

HAr nu skickat iväg min visumansökan samt bokat tid för intervju på Amerikanska ambassaden i Stockholm. SÅ SKÖNT att allt pappersarbete inför utbytesåret snart är klart! 

Till er i klass NP1a

För några månader sedan när jag först ansökte om ett utbytesår trodde jag ärligt talat inte att det skulle bli jobbigt att lämna er. Det faktum att jag inte skulle gå åk2 eller åk3 tillsammans med er spelade då inte särskilt stor roll; jag var inte så nära er ändå. Numera, är det inte alls sådana tankar som rör sig i mitt huvud. De senaste månaderna har vi kommit närmare varandra och jag tycker, på riktigt, att det är både mysigt och trevligt att umgås med er. Ni är snälla, sköna, aningens nördiga och har väldigt, med betoning på väldigt, starka åsikter om precis allting och det är därför jag tycker om er. Jag kommer sakna er och tänka på er mycket, både nu innan jag åker samt när jag faktiskt befinner mig i USA. Förmodligen kommer jag sakna att gå i er klass även när jag kommer tillbaka. Jag tycker om er! Ni är bäst! Tack för de här året, ni är underbara! Kärlek till er allihop! 

Love 'Murica


Got my backpack on

Jag har nu fått min ryggsäck, t-shirt och exchange student-handbook från STS, ett tecken på att avresan närmar sig! Det känns häftigt att veta att jag inom 3månader befinner mig i USA för att uppleva mitt(förhoppningsvis) bästa år hittills! Rätt overkligt också visserligen, but still! Can't wait!


Lite av mina födelsedagspresenter

En enorm (även om den ser relativt liten ut på bilden) rosa och fin resväska och cirka 300:- i USD. Fick bland annat även en del svenska pengar som jag förmodligen kommer växla till dollar. JAG VILL ÅKA NU!