highschooldream.blogg.se

Disney dag 2, del 1

Jag har helt glömt bort att skriva om Disneyresan haha! Andra dagen åkte vi till Disney Hollywood Studios där de bland annat hade flera olika stuntshower, en häftigt berg- och dalbana som gick inomhus, ett spökfrittfall (tower och terror) och visningar av rekvisita och skapande av filmer. I en del av parken hade de även satt upp "The Osborne Family Spectacle of Dancing Lights". The Osborne Family brukade ha galet mycket julbelysningar och dekorationer innan men de skäntke det till Disney World. Lamporna är alltså under julen uppsatta i en del av Hollywood Studios och de är synkade till julmusik. De tänder dem på kvällarna, och det var verkligen jättehäftigt! Vi köpte även mussepigg-öron som blinkade tillsammans med lamporna haha!
 
Vi gjorde inte "American Idol Eperience", men det ska tydligen vara som att göra en audition till programmet. 
Vi började dagen med en stuntshow med Indiana Jones. Det var verkligen häftigt! De sprängde saker, slogs, ramlade och allt möjligt! 
Innei huset på bilden fanns spökfrittfallet. Den var en av mina favoritåtattraktioner! Vi åkte den en gång på dagen och en gång på kvällen, och det var häftigt på kvällen eftersom man kunde se hela parken med massa lampor och liknande. 
 
En del av parken hade Disney PIXAR-tema. Där fanns bland annat en Toy Story-karusell där man åkte runt och sköt laser på olika saker. Haha, det låter kanske inte så roligt, men även den var en av mina favoriter! 
Här är lite bilder från en stuntshow med bilar. Även detta var häftigt, fast jag gillade stuntshowen med Indiana Jones bättre! 
Någon som känner igen detta huset? Det är huset från "Hannah Montanna the movie". Tyckte det var lite häftigt. De hade även massa andra saker från olika filmer, bland annat en supermankäp. 
Här är bilder från en rundtur som vi åkte på. De visade hur de gjorde olika effekter till filmer. 
DANS MED PLUTO OCH PIFF OCH PUFF! WIHOO
 
Ps. Alla bilder fick inte plats i ett inlägg. Det kommer en del 2!Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback